Представяме ви мнението на журналиста Георги Тошев относно случая с Юлиан

...
Представяме ви мнението на журналиста Георги Тошев относно случая с Юлиан
Коментари Харесай

Георги Тошев за случая с Вергов и Димитрова: Истината е бумеранг - винаги излиза наяве

Представяме ви мнението на журналиста Георги Тошев по отношение на случая с Юлиан Вергов и Диана Димитрова. По-рано през днешния ден артистът популяризира своя позиция.

" С годините се научих на самообладание. Все по постоянно удържам гнева си, прочувствено да отвръщам на всяка неправда, нечовешко отношение, измама …Грешал съм, когато съм прибързвал в оценки за хора, събития, на които не съм бил очевидец. Научих се да не осъждам въз основата на “хорските приказки ". Мълчах по този проблем. Не познавам актрисата Диана Димитрова персонално. Имам усещания единствено от обществените й и актьорски изяви.

Познавам от години Юлиан Вергов. Не сме близки другари, само че имаме правилни връзки и споделяме идентични възгледи за спектакъл, кино, литература. Юлиан е надарен артист и в връзките си с мен и приятелите си - правилен човек. Чух и прочетох доста по този “скандал ". Никога не си разреших да беседвам с Вергов по тази тематика.

Първо тъй като нищо не беше потвърдено, второ е прекомерно нападателно навлизането в персоналното пространство, трето познати от екипа на сериала “Откраднат живот ", участвали на сцената, изрично бяха на страната на Вергов. Без съмнение! Срещнах Юлиан няколко пъти по време на обществения линч. Понасяше го философски. Без плач, без пояснения. Не му е било елементарно. Не съм срещал през този интервал Диана Димитрова. Сигурно и на нея не и е било елементарно. За себе си мога да заключа, че човек би трябвало да е толерантен и да има вяра в истината. 

Истината е бумеранг. Винаги става ясно, написа журналистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР